onsdag 16 april 2014

Julen varar ända fram till påska...

...så nu är det nog! Släck för i h-vete julbelysningarna grannar!
Jag älskar dem när det är mörkt och kallt och vintern bankar på dörren, men i ett par månader har jag mer än stört mig på den stora snögubben, ljusgardiner och ljusslingor på altaner, adventsljusstakar(!) och diverse ljusnät som lyser dygnet runt.
Lata jäklar!

Imorgon är det Skärtorsdag och Påsk, så nu ÄR faktiskt julen slut. Det är ljust ute till efter 21 på kvällarna och det blir bara ljusare. Så nej, jag förstår inte längre tanken med det "lilla extraljuset".

Jag brukar låta det irritera mig lite lagom i vanliga fall, men inte bry mig. Folk får göra vad fasen de vill egentligen, så länge det inte skadar någon.
Men just nu retar det sådan gallfeber på mig, att jag har lust att ta med mig sekatören och klippa av varenda sladd medan ni sover.

Nu är det Påsk, men jag antar att mina kära grannar och andra sockenbor får upp sitt påskris lagom till Midsommar. Och sen får det väl vara uppe tills det är Jul igen...

2 kommentarer:

  1. Haha, word! Håller med dig till fullo, är överlag inget fan av en pyntad och tänd trädgård, men kan förstå fördelen med det under den mörkaste vintern, men den har vi ju passerat ;) Glad påsk!

    SvaraRadera
  2. hi hi Julen varar än till Påska vet du väl så du ska se att idag blir det fart på grannarna om dom ska hinna byta julbelysningen mot påskriset

    SvaraRadera