tisdag 16 juni 2009

Drömtydning och diarréer

Inga mer mardrömmar så vitt jag vet eller kommer ihåg. Man får vara glad för det lilla.
Det räcker med alla biverkningar som medicinen ger mig i nuläget, för att inte tala om ledvärken som vädret fixar. Nu får det faktiskt lov att bli sommar!

Sambon har haft diarré hela dagen. Han jobbar hemifrån och springer på toaletten var 30:e minut.
Läge att sjukskriva sig kan man tycka, men han har varit väldigt mycket sjuk under våren och jag tror att han känner det som så att han inte vill sjukskriva sig bara för att att det har varit så mycket sista månaderna.
Nyss fick han dock reda på att kranvattnet på hans jobb(där han var igår) har drabbats av E-colibakterier, så nu sitter han i telefon med sjukvårdsupplysningen och undrar om man kan göra något som hjälper till "på traven" för att må bättre.
Ingen höjdare direkt, men å andra sidan så lär ju inte jag bli smittad i allafall.
Man får som sagt vara glad för det lilla...

Lade in min dröm på en sajt för drömtydning(helt gratis) och fick ett väldigt bra svar.
Så här löd det:

"Osäkerhet inför trohet, söker svar, men du bygger upp något nytt ur kaoset inom dig. Du ger näring och beskydd åt någonting som inte är äkta. Det kommer en överraskning som du inte kan hantera. Något nytt och du kan inte ta hand om ditt inre barn eftersom du inte är beredd. Något ur det förflutna ska uppdagas. Du längtar efter något väldigt mycket som skapar heta känslor i ditt inre, och dessa känslor blir till aska, du längtar så hett att allting kan gå förlorat...men.....de vita lindorna betyder att det kommer nytt ur askan, hoppet är inte förlorat."

Om det stämmer eller inte? Ja, jag vet inte.
Tiden får utvisa alla goda ting. :)

2 kommentarer:

  1. Skogsnuvan: Vad heter drömtydningsijten? Låter som en intressant grej. Känns som om du ska vara på tur att bli frisk nu snart. Hoppas värmen kommer och gör att du mår bättre. Kram

    SvaraRadera
  2. Har skickat länk till dig. :)
    Det är ju inte bara drömtydning på sajten utan så mycket mer. Väldigt intressant och givande att läsa lite varje dag.
    Nu är det faktiskt varmt och skönt, känns helt okej! :D

    SvaraRadera