Ostfrallor LCHF
4 st frallor.
2 ägg
2 dl Pofiber (hittar man vid "Glutenfritt" i affären)
2 dl vatten
2 msk Fiberhusk (se Pofiber)
1 tsk brödkryddor
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
Ev. frön för dekoration
Blanda alla ingredienser UTOM osten i en bunke.
Rör om ordentligt så att allt blandas väl. Degen ska kännas lite som mördeg.
Låt degen stå och svälla i ca 20 minuter.
Blanda i den rivna osten.
Forma sedan till fyra frallor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Vill man kan man strö över lite vallmofrön, solrosfrön eller sesamfrön om man vill.
Grädda i 200 grader i ugn i 20 minuter eller tills frallorna är gyllenbruna. (vi körde i ca 25 min)
Frallorna går bra att frysa.
Recept hittat hos znack
4 st frallor.
2 ägg
2 dl Pofiber (hittar man vid "Glutenfritt" i affären)
2 dl vatten
2 msk Fiberhusk (se Pofiber)
1 tsk brödkryddor
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
Ev. frön för dekoration
Blanda alla ingredienser UTOM osten i en bunke.
Rör om ordentligt så att allt blandas väl. Degen ska kännas lite som mördeg.
Låt degen stå och svälla i ca 20 minuter.
Blanda i den rivna osten.
Forma sedan till fyra frallor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Vill man kan man strö över lite vallmofrön, solrosfrön eller sesamfrön om man vill.
Grädda i 200 grader i ugn i 20 minuter eller tills frallorna är gyllenbruna. (vi körde i ca 25 min)
Frallorna går bra att frysa.
Recept hittat hos znack
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar