Sesambröd
1 msk Fiberhusk (hittar man på "Glutenfritt" i affären)
2 dl skalade sesamfrön
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
3 ägg
Blanda alla torra ingredienser och osten.
Tillsätt äggen och rör ihop till en jämn och fin smet/massa.
Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Bred ut den tunt med en slickepott eller liknande över plåten.
Grädda i 225 grader i ugn i 8 minuter.
Låt svalna och skär i bitar.
Brödet går utmärkt att frysa in!
Tips:
Vill man ha ett hårt sesambröd, så kan man torka de skurna bitarna i 75 grader i ugn.
Okänd källa
1 msk Fiberhusk (hittar man på "Glutenfritt" i affären)
2 dl skalade sesamfrön
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
3 ägg
Blanda alla torra ingredienser och osten.
Tillsätt äggen och rör ihop till en jämn och fin smet/massa.
Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Bred ut den tunt med en slickepott eller liknande över plåten.
Grädda i 225 grader i ugn i 8 minuter.
Låt svalna och skär i bitar.
Brödet går utmärkt att frysa in!
Tips:
Vill man ha ett hårt sesambröd, så kan man torka de skurna bitarna i 75 grader i ugn.
Okänd källa
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar