"Meatzza" - Pizza med köttfärsbotten
Botten:
500 gr köttfärs
salt & peppar
Knåda/tryck ut köttfärsen jämt i en normalstor pajform.
Salta och peppra.
Grädda i 200 grader i ugn i 20 minuter.
Botten minskar i pajformen under gräddning.
När botten är färdig, lägg försiktigt över den på en plåt med bakplåtspapper.
Ha på fyllning.
Fyllning:
Här är det fantasin som sätter gränser!
Men på meatzzan ovan hade vi:
Krossade tomater
Tärnad bacon
Champinjoner
Röd lök
Skivad ost
Grädda i ytterligare 15 minuter när fyllningen är på.
Sedan är den färdig att avnjutas! :)
Recept hittat hos Calle Robertsson
Botten:
500 gr köttfärs
salt & peppar
Knåda/tryck ut köttfärsen jämt i en normalstor pajform.
Salta och peppra.
Grädda i 200 grader i ugn i 20 minuter.
Botten minskar i pajformen under gräddning.
När botten är färdig, lägg försiktigt över den på en plåt med bakplåtspapper.
Ha på fyllning.
Fyllning:
Här är det fantasin som sätter gränser!
Men på meatzzan ovan hade vi:
Krossade tomater
Tärnad bacon
Champinjoner
Röd lök
Skivad ost
Grädda i ytterligare 15 minuter när fyllningen är på.
Sedan är den färdig att avnjutas! :)
Recept hittat hos Calle Robertsson
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar