måndag 29 november 2010

Vår förlovningsdag!

Idag firar jag och sambon två år som förlovade!
Det känns fortfarande som om det var igår vi satt på hotellet i Göteborg och bytte ringar medan vi drack champagne och smakade goda ostar och dyr choklad i sköna badrockar. Ja, för innan hade vi nämligen ockuperat hotellets SPA.

Tackar än en gång för hotellets dundermiss vid incheckningen, så att vi bjöds både champagne, ostar, choklad och fri tillgång till SPA-avdelningen.
Kvällen kunde verkligen inte ha blivit bättre!

Regnade nästan hela helgen gjorde det när vi var där. Enda uppehållet var eftermiddagen vi firade på julmarknaden i Haga.
Vi besökte Universeum, Jul på Liseberg, Avenyn, Nordstan och många av de andra stora shoppinggallerierna. Jag tror aldrig att jag tidigare åkt så mycket buss och spårvagn på en och samma helg.

Först hade vi tänkt att försöka besöka Göteborg varje höst som ett litet minne, men förra hösten lade vi pengarna på en underbar Gotlandssemester istället.
I år har vi ju som bekant flyttat(vilket kostar pengar) och årets "tur" blir istället en liten tripp till ******* i December. ;)

Vi firar nog hemma med hemlagat och kanske ett glas vin ikväll.
Det toppar förstås inte kvällen i Göteborg för två år sedan, men det behöver ju inte göra det heller.
Vi har ju varann. :)

3 kommentarer:

  1. Vilka ursnygga ringar! Som du säger: Vi har ju varandra" och det är det viktigaste så ta vara på det och var rädda om varandra.

    SvaraRadera