tisdag 25 december 2012

Krystat värre

Min svärmor har gått ifrån dröm till mardröm.
Allt på grund av ett missförstånd när jag tyvärr var alldeles för överkänslig efter ett par dagars morfinintag och smärtor.
Jag har bett om ursäkt och helt tagit på mig felet. Men skadan är redan gjord och min svärmor är tyvärr inte den förlåtande typen och långsint på det.

Jag är jätteledsen för detta, för jag tycker väldigt mycket om svärmor och hon är ju en jätteviktig person i vårt liv, för hon är ju min sambos mamma.
Det känns inte alls roligt för framtiden när sambon på fullaste allvar säger att hon kommer att hata mig för resten av livet för detta. :(

Så ja, ni kan ju kanske tänka er hur krystat det blev på julaftonsmiddagen hos henne igår...

3 kommentarer:

 1. En vuxen människa som inte kan godta en ursäkt och gå vidare? Hon måste ha en jobbigt liv...

  SvaraRadera
 2. Men usch vad tråkigt Helena. :-(
  Du är ju världens snällaste och så ödmjuk, så jag förstår verkligen hur ledsen du är över detta. Vi pratade ju om sist vi sågs hur värken påverkar dig känlsomässigt och att det ofta blir för mycket med saker och ting och det oavsiktligt går ut över en del människor. Jag hoppas att svärmor kommer till insikt och att ni hittar tillbaka till varann. Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är inte din svärmor du är ihop med, det är din sambo! Så passar det inte tanten så kan hon väl sitta och sura tills hon trillar av pinn.

  SvaraRadera