onsdag 26 december 2012

Äntligen lite liv

Idag kommer julen till vårt hus!
Sambon har jobbat både Julafton och Juldagen, men idag är han ledig. I eftermiddag kommer min mamma och mina bröder med familjer på mat och julklappsutbyte.

Huset har stått julpyntat och redo sedan första advent, men det har varit väldigt stilla senaste veckorna. Det känns inte alls som att julen har hittat hit, stakar, stjärnor, julgran och tomtar till trots.

Efter den minst sagt tortyrliknande julaftonskvällen, så ser jag fram emot barnskratt, skrik och spring, ja till och med mammas eviga tjat och ältande!
Äntligen blir det lite liv och rörelse i vårt hus och kanske kommer äntligen känslan av att det faktiskt är jul hit med.

2 kommentarer:

  1. Klart att det ska vara lite stimm och liv när det är jul. Hoppas att du får må bra och inte ha så ont. Här är det full fart hela tiden. Folk kommer och går och nu har kinabror kommit också så nu är vi alla samlade och det känns fint och bra

    SvaraRadera
  2. Ja, det var skönt med lite spring och härj. Det är så tyst här hemma annars. Tror att huset tycker om när barnen är här och stojar lika mycket som jag tycker om det.

    SvaraRadera