måndag 30 december 2013

Snart är det slut

Näst sista dagen på året.
Jag vet inte hur den sista kommer att sluta, men jag har förberett för en trerättersmiddag på tu man hand med sambon och djuren här hemma.
Ena hunden har det lite jobbigt med smällare och raketer, så därför vill jag inte gärna åka hemifrån och lämna dem hemma.

I år har vi tappert försökt att få lite sällskap, så som vi hade förra året, men vi har inte fått något napp alls.
Jag vet att sambon, som är mycket social, helst skulle vilja åka in på en nyårs-/födelsedagsfest i stora staden, men har dåligt samvete för att jag blir ensam hemma.
För mig så får han gärna åka om han vill.
Jag känner inte de där personerna ändå, och jag sitter hellre ensam med hundarna och vet att jag är hos dem om det blir något, än att jag sitter i en trång lägenhet bland en massa fulla, okända människor och har tankarna hemmavid och allra helst vill åka hem.

Visst är det roligare att fira in nyår med andra, men vi kan ju inte tvinga hit folk...
Ser hellre att åtminstone en av oss har roligt, än att vi sitter i varsin ände på soffan och är uttråkade båda två.
Men men, morgondagen får utvisa hur det blir.
God mat och en flaska mousserande står i allafall redo i kylen till imorgon.
Och jag tänker njuta oavsett.
Vill du göra mig sällskap, så är du hjärtligt välkommen! :)

Hur ska du/ni fira in det nya året?

2 kommentarer:

  1. jag å gubben sitter själva, äter når gott å går och lägger oss om vi inte orkar vara uppe. vi vaknar ändå då hela området smäller av raketer. det är ganska skönt att inte behöva som du säger sitta med en massa fulla människor och längta hem.
    önskar er ett gott nytt år <3

    SvaraRadera
  2. Jag och sonen är bjuden på fest nere i byn. Det blir mina bröder och deras fruar och våra vänner. Vi är nära bekanta med alla och det blir inga raketer för vi har hundarna med oss (dom som har hundar) så möjligen kommer någon rislampa att fara mot skyn. Det blir förmodligen lekar och god mat och jag ska vara chaufför så någon schampanje blir det inte för mig men det kvittar för jag tycker ärligt talat att det smakar kattpiss. Hoppas att ni får en trevlig kväll och GOTT NYTT ÅR och jag hoppas att allt blir som ni önskat er.

    SvaraRadera