lördag 25 augusti 2012

Jag är besviken

Jag har anmält mig till en aktivitet för funktionshindrade som börjar imorgon.
Jag pratade med vederbörande förening i slutet på juni, i början på juli, har mailat dem flera gånger och talat in på deras telesvar så sent som idag.
De skulle först höra av sig i början på augusti. Sedan skulle personen som höll i aktiviteten höra av sig senast den här veckan om vilken tid det skulle bli.
Jag fick ett mailsvar i onsdags om att hon skulle ringa innan söndag (imorgon), men jag vet fortfarande inget.
Idag lämnade jag som sagt ytterligare ett meddelande på deras telesvar och sitter nu och funderar på om detta kommer att bli av.

Jag är besviken.
Det har tagit mig flera år att ta det här steget till den här grejen och när jag väl tog kontakten i somras och bestämde mig, så har jag verkligen längtat och sett fram så emot det.
Så kan de inte ens höra av sig.

Jag vet att de har hela dagen på sig imorgon med, men aktiviteten är imorgon i olika grupper mellan 17-19.30, och jag behöver framförhållning så jag kan planera in färdtjänst och så.
Finns inte en chans att komma iväg med en timmes varsel eller två, det är omöjligt och det har jag talat om för dem.

Jag vet att jag gnäller nu, men jag är så himla ledsen över det här. :(

1 kommentar:

 1. inte är du gnällig. jag förstår precis hur du menar å vad du känner. jag skulle vara heligt förbannad. jag behöver oxå framförhållning även om jag kan köra bil själv och på så sätt är friare än du. men det är inte lätt att vara "spontan" men kroniska sjukdomar. det är så mycket att tänka på runtomkring så stressbarrometern går från noll till tio på några sekunder.

  sen är det dålig still av de som arragerar tycker jag. speciellt om din jobbar med människor som har andra behov än friska.

  så gäll på så du blir riktigt arg och får nåt redigr svar nångång.

  hoppas verkligen att du får komma med.

  stor kram å ta hand om dig <3

  SvaraRadera